Gulácsi Péter együtt rappel Manuel Neuerrel + videó

Őrületes kapus- és rappárbaj jelent meg a Bundesliga hivatalos csatornáján a labdarúgó Európa-bajnokságra hangolva. A német élvonal három legjobb kapusa, Manuel Neuer, Gulácsi Péter és Yann Sommer küzd a szavazatokért, amelyekkel be lehet kerülni az álomcsapatba.

Magyar Nemzet
2021. 06. 06. 19:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bundesliga hivatalos YouTube-csatornája szavazást indított, amelynek célja, hogy összeállítsák az Eb álomcsapatát azokból a labdarúgókból, akik a német élvonalban szerepelnek. A kapusok közül a Bayern München német világklasszisa, Manuel Neuer mellett a magyar válogatott és az RB Leipzig kiválósága, valamint a Mönchengladbach svájci játékosa, Yann Sommer szerepel a jelöltek között.

A szavazáshoz vicces klipet készítettek, amelyben a három kapus karakterei rappelve (természetesen nem a saját hangjukon, hanem a 442oons előadásában) küzdenek a voksokért. Érdemes megnézni a videót!

A Bayern Münchennel már minden létező trófeát bezsebelő Neuer azzal indítja a szópárbajt, hogy elég csak végignézni a sikerlistáján, és máris megvan a győztes, de Gulácsiék egyből rákontráznak, hogy a bajorokkal ők is halomra nyernék a kupákat… Gulácsi Pétert később az év magyar labdarúgójaként ábrázolják, amely elismerést már háromszor érdemelte ki, legutóbb tavaly, és mindenképpen dicséretes, hogy még a Herendi vázát is hűen ábrázolták a kezében.

S a megdönthetetlen érv Gulácsi mellett: „Többet mentek, mint egy paranoiás gamer.” Egyébként nem is túlzás, a legutóbbi három idényből kettőben a magyar kapusnak volt a legtöbb kapott gól nélküli meccse a Bundesligában. A legutóbbiban 15 ilyen hibátlan mérkőzése volt az RB Leipzigben, 2019-ben pedig 16, s mindkétszer az élen zárta a rangsort. Tavaly viszont Neuer volt az első (15), Gulácsi pedig a harmadik (10).

Szavazni a YouTube-videónál hozzászólásban lehet #Gulacsi, #Neuer vagy #Sommer beírásokkal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.