Ibrahimović önmagát büntette meg a váratlan vizittel

Megbüntetik a svéd Hammarbyt Zlatan Ibrahimović miatt. A svéd világsztár engedély nélkül lépett be a járvány idején a csapat öltözőjébe. Ibra magát büntette meg, hiszen résztulajdonosa a klubnak, sőt hamarosan ennél nagyobb szerepet is vállal, hiszen a Milant elhagyva valószínűleg a stockholmi csapathoz szerződik.

Magyar Nemzet
2020. 06. 15. 15:15
Ibrahimovicot három meccsre eltiltották könyöklés miatt
Ibrahimovic felelőtlenül viselkedett Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ibrahimović vasárnap váratlanul megjelent a Hammarby öltözőjében az Östersunds ellen 2-0-ra megnyert bajnoki nyitány után, hogy gratuláljon a csapatnak. Az előírások szerint azonban a koronavírus-járvány alatt csak a játékosok és az edzők léphetnek be a helyiségbe, így a 38 éves sztár megszegte az előírásokat.

Ibrahimović felelőtlenül viselkedett
Fotó: Reuters

A skandináv módi tipikus megnyilvánulása. Ha nálunk mondjuk Gera Zoltán beugrana a Fradi öltözőjébe elismerését kifejezendő, valószínűleg nem lennének vele ennyire szőrös szívűek a hivatalos szervek. De Svédország más világ.

Könnyen megtörténhet, hogy a térdsérüléséből lábadozó Ibrahimović elől hamarosan elhárulnak az adminisztratív akadályok, s szabadon járkálhat be és ki a Hammarby öltözőjébe, hiszen a távozását rebesgetik a Milantól.

Ibrahimović összeveszett a Milan főnökével

Múlt hét szerdán az edzésen összetűzésbe keveredett a milánóiak ügyvezető igazgatójával, Ivan Gazidisszal. A szócsata nyomán az olasz lapok szerint jelentősen csökkentek az esélyei, hogy meghosszabbítsák a június végéig szóló szerződését az olasz klubnál.

Ez könnyen megtörténhet. Ám az kissé röhejesen hangzik, amiről az olasz és a spanyol lapok cikkeznek, miszerint Luka Modrić érkezik Ibra helyére.

Ibrahimović kontra Modrić

  • Ibra center, Modrić irányító.
  • Ibra 195 cm és 95 kg, Modrić 172 cm és 70 kg.
  • Ibra legendás játékos, Modrić – nos, ő pedig aranylabdás...
  • Maradjunk Ibrahimovićnál. Ha távozik, akkor – ha hihetünk a La Gazzetta dello Sportnak – a Hammarbyban folytathatja a pályafutását. Ott, ahol a koronavírus-járvány miatti szünetben különben is tréningezett.

    Mindez persze túl logikusnak hangzik a zabolázhatatlan svéd sztár esetében.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.