Jürgen Klopp már tudja, hogy mikor távozik a Liverpooltól

A Liverpool labdarúgócsapatának német edzője, Jürgen Klopp az Swr.de oldalnak adott exkluzív interjút. A német szakember kijelentette, hogy ha nem jön közbe semmi, akkor 2024-ig maradna a jelenlegi csapatánál, amellyel tavaly BL-t nyert, idén pedig a Premier League-ben végzett az első helyen.

Forrás: NSO, swr.de2020. 07. 13. 9:51
Klopp, Juergen
Doha, 2019. december 22. Juergen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje, miután csapata gyõzött a Flamengo ellen a katari labdarúgó klubvilágbajnokság döntõjében a dohai Kalifa Nemzetközi Stadionban 2019. december 21-én. MTI/EPA/Nusad Szekkajil Fotó: Nusad Szekkajil
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Még fel sem fogtuk igazán, hogy bajnokok vagyunk… – kezdte Jürgen Klopp az Swr.de oldalnak adott interjúját. A Liverpool edzője elárulta, akármi is történik, gondoskodik arról, hogy megünnepeljék Liverpoolban a régóta várt bajnoki címet. – A trófea megszerzése óta a csapat szinte háromnaponta játszik, ráadásul a koronavírus-járvány miatt nem is volt igazán lehetőségünk ünnepelni. Tudom, furcsa lesz, hogy hónapokkal a bajnokság vége után fogunk bulizni egy igazán nagyot, de gondoskodunk róla, hogy cserébe valami olyat csináljunk, amire még sosem volt példa – tette hozzá a német mester, aki a jövőjéről is beszélt.

– Ha visszavonulok, biztos, hogy visszatérek Németországba, nagy valószínűséggel Mainzba. Most azt tervezem, hogy ha nem jön közbe semmi, még négy évig, 2024-ig maradok a Liverpoolnál, utána mindenképp szeretnék egy év szünetet, amikor végre azt csinálhatok, amit csak szeretnék. Utána? Meglátjuk! Talán újra egy klubcsapat jön, de az is lehet, hogy egy válogatott irányítását veszem át! De persze a világ rengeteget változhat öt év alatt – mondta a liverpooliak mestere.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.