Kirakta a Vidi az első keretből Eleket, Futácsot és Milanovot

A Fehérvár hétfőn orvosi vizsgálattal megkezdte a felkészülést a 2020–21-es idényre. No meg vaskos bejelentéssel: kirakta Eleket, Futácsot és Milanovot az első csapat keretéből.

Magyar Nemzet
Forrás: molfehervarfc.hu2020. 07. 20. 12:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A hét végi orvosi felmérések után július 20-án, hétfőn kezdi a felkészülést csapatunk, hárman azonban már nem az első kerettel edzenek. Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov is a Vidi II-vel tréningezik a jövőben, nem lesznek tagjai az első csapat keretének” – ez a szűkszavú hír olvasható a Mol Fehérvár FC honlapján.

A három feketebárány
Fotó: Molfehérvárfc.hu

Az okok nem ismertek. A klub honlapja részleteket nem közöl, Márton Gábor vezetőedző a vele készített terjedelmes interjúban sem tér ki arra, miért lett kegyvesztett a három válogatott labdarúgó.

A 31 esztendős Elek Ákos 2019 januárjában tért vissza a Vidihez. Kétségtelen, nem váltotta meg a világot, azaz a Vidit, az előző idényben ugyan – a nemzetközi és a hazai kupameccsekkel együtt – 33 tétmérkőzésen is pályára lépett, kiemelkedő teljesítményt talán egyszer sem nyújtott, s összesen egy gólt szerzett.

A harmincéves Futács Márkó ugyancsak tavaly év elején csatlakozott a Fehérvárhoz. A 2019–2020-as évadban 37 tétmeccsen összesen 12-szer volt eredményes. A hírek szerint már összeboronálták a Honvéddal.

A 29. életévében járó, bolgár válogatott Georgi Milanov 2018 szeptembere óta a Vidi játékosa. Technikás futballista, de az elszántsága rendre hagyott kívánnivalót maga után. Az előző évadban 28 találkozón összesen háromszor talált be.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.