Középhátvédje mentette meg a Real Madridot az újonc ellen

Semmiképpen sem rangadó várt a Real Madridra az újonc és sereghajtó Huesca otthonában. A fővárosi csapat mégis nagyon nehezen, hátrányból fordítva gyűjtötte be a három pontot.

Magyar Nemzet
2021. 02. 06. 18:34
null
Forrás: Twitter/Real Madrid
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs csúcsformában a Real Madrid, így éppen jókor jöhetett a tabella utolsó helyén álló Huesca elleni mérkőzés. Csakhogy az első félidőben mindössze meddő mezőnyfölényre futotta a Real erejéből.

Sőt, a második játékrész elején Javi Galán pompás lövéssel az újoncnak szerzett vezetést! Eddig csupán két Huesca-győzelem született az idényben.

Hogy ne a Real Madrid ellen szülessen meg a harmadik, arról valószínűtlen hős, Raphaël Varane gondoskodott, aki két, kapu előtti helyzetben is jól reagált, ezzel szinte egymaga megfordította a meccset, és megmentette csapatát az újabb kínos eredménytől.

A Real Madrid nehezen kicsikart győzelmével második a tabellán, hét pont hátrányban a városi rivális Atlético mögött. Ha vasárnap a Barcelona nyerni tud a Real Betis otthonában, akkor a katalánok ismét a királyi gárda elé kerülnek a táblázaton. Az Huesca maradt az utolsó helyen, négy pont hátrányban a bennmaradást érő 17. helyet elfoglaló Real Valladolid mögött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.