Márton Gábor egyből ellenfélként tér vissza Egerszegre

A Fehérvár FC új vezetőedzője, Márton Gábor rögtön korábbi sikereinek színhelyére, Zalaegerszegre tér vissza a labdarúgó NB I 2020/21-es idényének nyitófordulójában. A címvédő Ferencváros az élvonalba visszatérő MTK vendégeként kezd, tehát egyből örökrangadóra is sor kerül.

Magyar Nemzet
2020. 07. 14. 14:00
Gera Dniel; Heister, Marcel
Fotó: Czagány Balázs Forrás: MTI/Czagány Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Twitter-oldalán kedden hozta nyilvánosságra az első kör párosításait. Az elmúlt szezonban ezüstérmes Mol Fehérvár FC az előző idény tavaszi küzdelmeinek egyik legjobbjához, a Zalaegerszeghez látogat.

Már a Vidiért dolgozik Márton Gábor

Ennek az az érdekessége, hogy a fehérváriak kispadján már az a Márton Gábor ül majd, aki a zalaegerszegieket a kieső helyen vette át, majd a hetedik helyre hozta be őket a legutóbbi kiírásban.

A története legjobb eredményeként bronzérmes, ezzel az Európa-ligában induló Puskás Akadémia a kupagyőztes Budapest Honvédot fogadja majd. A felcsútiak június 27-én a zárófordulóban éppen a kispestiek 2-1-es legyőzésével érték el a dobogó legalsó fokát.

Az NB I újonca, a Budafok a Kisvárdát látja vendégül, míg az Újpest Paksra, a Mezőkövesd pedig a Diósgyőrhöz látogat.

Az élvonalbeli bajnokság várhatóan augusztus 15-én kezdődik, a kezdési időpontokról később születik döntés.

AZ NB I 1. fordulójának párosítása:

Puskás Akadémia–Honvéd

Budafok–Kisvárda

Paks–Újpest

Diósgyőr–Mezőkövesd

ZTE–Fehérvár FC

MTK–Ferencváros

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.