Messi legfőbb kérője kiszállt az érte folytatott versenyből

A jelek szerint Lionel Messi, akinek két héttel ezelőtt járt le a spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Barcelonával kötött szerződése, nem teszi át a székhelyét Párizsba.

Magyar Nemzet
2021. 07. 14. 10:41
Lionel Messi
Merre vezet tovább az argentin klasszis útja? Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

jövőjével kapcsolatban továbbra is rengeteg a kérdőjel. Ami biztos, hogy az argentin szupersztár Barcelonával kötött szerződése június végén lejárt, így két hete szabadon igazolhatóvá vált.

Messi eddigi legfőbb kérőjeként a nyáron nagybevásárlást tartó Paris Saint-Germaint emlegették, de úgy tűnik, hogy a játékos nem igazol a francia klubhoz. A Le Parisienre hivatkozva a Marca azt írta , a PSG több alkalommal is megpróbálta meggyőzni Messit, hogy költözzön Párizsba, azonban az érdeklődés nem volt kölcsönös, így a párizsiak feladták a futballista „üldözését”. Vagyis nem teljesül kívánsága sem, hogy újra egy csapatban játszhasson egykori barcelonai csapattársával, akivel hosszú évek múltán is közeli kapcsolatot ápolnak.

Merre vezet tovább az argentin klasszis útja?
Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Feltehetően így csak idő kérdése, hogy Lionel Messi mikor újítja meg a katalánokkal kötött szerződését. Joan Laporta klubelnök hétfőn minden szurkolót nyugalomra intett, elmondta, a tárgyalások a megfelelő ütemben haladnak.

A hatszoros aranylabdás pedig közben a Copa América megnyerése után kiérdemelt pihenőjét tölti.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.