Minimaratont rendeznek Tatán

Tatán szombaton a város legszebb részein átvezető, 14 kilométeres pályán rendezik meg a tatai minimaratont – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Forrás: MTI2019. 07. 31. 18:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyílt futóverseny 36 éves hagyományra tekint vissza, idén az útvonal, a verseny történetében először, félmaratoni távval is kiegészül. Az itt indulóknak a szokásos útvonal tejesítését követően még egy kört kell futni az Öreg-tó körül.

A szintidőn belül teljesítők a célba érés után pólót, valamint egy egyedi, csak erre a versenyre készített érmet kapnak. A verseny szombaton, délelőtt 11 órakor rajtol a Magyary Zoltán Művelődési Központtól, az eredményhirdetésre a Kastély téren kerül sor délután kettőtől.

A hétvégén a sportolóknak és kísérőiknek további kikapcsolódási lehetőséget jelent az V. Neszmélyi Borünnep és Halnapok. A Kastély téren a koncertek mellett 12 neszmélyi borász borait kóstolhatják meg az érdeklődők, akik különböző halételek kínálatából is válogathatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.