Nagy Lászlót is nevezte a BL-be a Veszprém

Elméleti esélye van annak, hogy a nyáron visszavonult, jelenleg a Telekom Veszprém sportigazgatójaként dolgozó 38 éves Nagy László is pályára lépjen a hét végén rajtoló férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Magyar Nemzet
2019. 09. 12. 7:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elméleti esélye van annak, hogy a nyáron visszavonult, jelenleg a Telekom Veszprém sportigazgatójaként dolgozó 38 éves is pályára lépjen a hét végén rajtoló férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

A kétszeres BL-győztes korábbi jobbátlövőt – aki április óta a szövetség férfi szakágért felelős alelnökeként is tevékenykedik – klubja benevezte a BL-szezonra. Némiképp meglepő a hír, főleg azok után, hogy Nagy nyáron bejelentette a visszavonulását.

De aki beleélte magát, hogy újra láthatja a pályán a korszakos klasszist, annak csalódnia kell. Nem valószínű, hogy a sportvezető mezre cseréli a zakóját, és visszatér a pályára, de ha súlyos sérüléshullám sújtja a Veszprémet, akkor az előző szezon BL-döntőse akár be is nevezheti egy-egy mérkőzésre, mert ennek így, miután szerepel klubja 26 fős játékoslistáján, nem lesz adminisztratív akadálya.

Nagy karrierjében nem ez lenne az első hátraarc: 2009 júniusától 2012. júliusig nem szerepelt a magyar válogatottban, 2017 októberé­ben bejelentette a visszavonulását a válogatottól, de később mégis a folytatás mellett döntött, és a tavaly januári világbajnokságon játszott utoljára nemzeti mezben. Kérdésünkre a Veszprém sajtóosztálya nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.