Neymar erre a modellre hiába hajtott rá, a hölgy nem kér belőle

A Paris Saint-Germain brazil futballcsillaga, Neymar még a múlt héten megsérült a Caen elleni bajnokin, így kimaradt csapata nagy győzelméből, a Barcelona elleni idegenbeli 4-1-es sikerből is a BL-ben. Ám mindemellett egy olasz szupermodellről is lemaradt, a hölgy nem kért belőle.

Magyar Nemzet
2021. 02. 21. 15:46
Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique de Marseille
Neymar játéka kérdéses a Barca elleni meccs előtt Fotó: Gonzalo Fuente Forrás: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A The Sun után a hétvégén a spanyol Marca is megszellőztette , hogy addig sem tölti tétlenül az idejét, amíg izomsérüléséből lábadozik, és továbbra is ostromolja Chiara Nastit, aki egy 23 éves, nápolyi születésű modell, jól ismert a divatvilágban, és 1,8 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Nem mellékesen pedig az AS Roma labdarúgócsapatában játszó Nicoló Zaniolo barátnője, de ez a tény Neymart a legkevésbé sem zavarja. Mindezt amúgy egy olasz bulvármagazin, a Chi tárta fel elsőként, miután észrevette, hogy Nasti kisasszony nem tud az Instagram-oldalán olyan bejegyzést elhelyezni, amit Neymar – akinek 146 millió követője van az Instagramon – ne lájkolna, vagy ne fűzne hozzá megjegyzést. Ám a magazin értesülései szerint a jelenleg facér Neymar itt azért nem állna meg, mindenképpen személyesen is találkozni szeretne a hölggyel, aki azonban ettől határozottan elzárkózik. Ám Neymar továbbra sem adja fel, és az sem tántorítja el, hogy Chiara Nasti és Nicoló Zanini egy hete Valentin-napon közös fotóval, mi több, közös tetoválással jelezték, ők bizony szétválaszthatatlanok.

Egy visszafogottabb sorozat Chiara Nastiról:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Chiara Nasti (@nastilove) által megosztott bejegyzés

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.