Percekre lehet a távozástól a Real Madrid játékosa

Hét év után visszatérhet az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspurhoz a Real Madrid támadója, Gareth Bale.

Magyar Nemzet
Forrás: BBC.com2020. 09. 17. 11:04
BALE, Gareth
Szélsebesen hagyhatja ott Madridot Bale Fotó: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves Bale 2013-ban, az akkor világrekordot jelentő 85 millió font fejében igazolt Londonból a spanyol fővárosba – idézi fel a BBC.

A walesi labdarúgó azóta 251 mérkőzésen lépett pályára a királyiak mezében, azonban az elmúlt idényekben egyre kevesebb játéklehetőséghez jutott – tavaly csak 16 bajnokin játszott –, s rendre távozásáról cikkezett a sajtó. Néhány napja arról szóltak a hírek, átigazolása esetén a játékos fizetésének az ötven százalékát is állná a Real Madrid, hogy megszabaduljon végre tőle.

Szélsebesen hagyhatja ott Madridot Bale
Fotó: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

Úgy tűnik, lépésük sikeres volt, és megérkezett a megmentő Bale korábbi csapata, a Tottenham személyében, legalábbis erről árulkodnak a labdarúgó ügynökének szavai.

– Gareth közelebb áll a Real Madridtól való távozáshoz, mint eddig bármikor – nyilatkozta Jonathan Barnett, majd hozzátette, hogy még folynak a tárgyalások. Kérdéses, hogy kölcsönbe, vagy végleg igazolnák-e le Bale-t a londoniak.

José Mourinho egyelőre nem kommentálta az átigazolásról szóló híreket, más csapat játékosáról nem kíván nyilatkozni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.