Sokkoló: széttörte, majd a nézőtérre hajította az ütőjét + fotó, videó

Danyiil Medvegyev nehezen viseli a vereséget, erről leginkább az ütői tudnának mesélni. A Tokióban a második helyen kiemelt orosz ripityára zúzta az ütőjét, majd a lelátóra hajította azt. Érdemes megnézni. Az ütőtörés még úgy-ahogy elmegy, de az üres nézőtérre hajigálással még nem találkoztunk.

Magyar Nemzet
2021. 07. 30. 16:10
null
Danyiil Medvegyev ütője megismerkedett a tokiói nézőtérrel Fotó: Vincenzo PINTO / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napja történt, de sokáig fogunk rá emlékezni. Az egyébként is komoly ütőtörő hírében álló orosz Danyiil Medvegyev megint „kitett magáért”. Az orosz teniszező meglepetésre 6:2, 7:6-ra kikapott a spanyol Carreno Bustától a tokiói tenisztorna negyeddöntőjében. A mérkőzés nem a játékról marad emlékezetes: az orosz az ütőjén vezette le a feszültséget, többször is teljes erőből zúzta a földre, majd miután az megadta magát, kihajította az üres széksorok közé, a lelátóra.

Íme:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.