Több mint negyedmillió tévénézője volt a Fradi debreceni parádéjának

Forrás: MTI2019. 11. 11. 19:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 6-1-es vendégsikerrel zárult Debreceni VSC-Ferencváros találkozó volt a legnézettebb a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában az M4 Sporton.

Az MTVA sajtóosztályának hétfői közleménye szerint 272 ezer nézőt ültetett a televízió elé a vasárnapi zárómérkőzés, a közvetítés ideje alatt pedig 697 ezren kapcsoltak a csatornára legalább egy percre, míg egy néző átlagosan 47 percet látott az adásból.

A 12. forduló hat mérkőzéséből a közmédia sportcsatornája hármat közvetített élőben: ezekbe 984 ezren néztek bele legalább egy percre, ami a teljes népesség 11 százalékát jelenti. Egy néző átlagosan 66 percet látott a közvetített mérkőzésekből.

Az M4 Sport élőben közvetíti pénteken 19 órától a Magyarország-Uruguay barátságos találkozót, az új Puskás Aréna avató mérkőzését. A csatornán csütörtökön már a válogatott edzését is láthatják a nézők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.