Újabb négy fertőzött az FTC-nél, elmaradhat a hétvégi BL-meccs is

Újabb négy játékosnak lett pozitív a koronavírustesztje a Ferencváros női kézilabdacsapatánál, emiatt könnyen lehet, hogy a norvég Vipers Kristiansand után e hét végén a francia Metz elleni hazai Bajnokok Ligája-meccs is elmarad.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 09. 21. 18:08
null
Vajon kik fertőződtek meg? Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FTC negatív koronavírustesztek birtokában még múlt csütörtök hajnalban Norvégiába utazott, ám az érkezés után két játékos vizsgálata pozitív eredményt hozott, így a szombatra tervezett Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés elmaradt a Vipers Kristiansand otthonában.

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint szombaton a küldöttség többi tagja hazautazott, és a megérkezést követően az egyesület újabb tesztet végeztetett el. A hétfő délután kézhez kapott eredményekből kiderült, hogy további négy játékos megfertőződött. A csapat valamennyi tagját izolálták, a járványügyi előírások alapján kerül sor a hatósági tesztelésekre, azok eredményéig mindenki karanténban marad.

Bognár László, az FTC női kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója vasárnap leszögezte, a Szombathelyi KKA otthonában szerdán esedékes bajnoki mérkőzésre biztosan nem kerül sor, és valószínűleg a francia Metz HB elleni, Érden rendezendő szombati BL-meccset is el kell halasztani.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.