A Beckham házaspár eltitkolta, hogy elkapták a koronavírust

Néhány rokonuk, barátjuk és a házaspárt segítő személyzet több tagja is megbetegedett.

Forrás: borsonline.hu2020. 09. 08. 22:30
BECKHAM, Victoria; BECKHAM, David
Sevilla, 2019. június 15. David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó és felesége, Victoria Beckham angol divattervezõ érkezik Pilar Rubio és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosának az esküvõjére a sevillai székesegyházba 2019. június 15-én. MTI/EPA-EFE/Julio Munoz Fotó: Julio Munoz Forrás: MTI/EPA-EFE/Julio Munoz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brit Sun napilap értesülései szerint Victoria és David Beckham egy Los Angeles-i partin koronavírussal fertőződött meg.

A lap úgy tudja, hogy néhány rokonuk, barátjuk és a házaspárt segítő személyzet több tagja is megbetegedett, de Beckhamék úgy döntöttek, titokban tartják a dolgot.

Fotó: MTI/EPA-EFE/Julio Munoz

Állítólag még márciusban betegedtek meg, David Beckhamnek ekkor az Egyesült Államokban volt dolga az Inter Miami labdarúgóklubnál. Ezután pedig feleségével együtt több partin is részt vettek Los Angelesben, ahol a feltételezések szerint elkapták a koronavírust. Victoria ráadásul attól tartott, hogy esetleg szuperterjesztő vált belőlük, március 6-án ugyanis még az Egyesült Királyságban fiuk, Brooklyn 21. születésnapi buliján több híresség is részt vett.

Beckhamék márciusban nem beszéltek a fertőzésről, ahogy egyelőre a Sun cikkére sem reagáltak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.