Tom Hanks nemes küldetésre indul új filmjében + videó

A magyar mozikban is látható lesz február 4-től Tom Hanks új westernje, A kapitány küldetése (News of the World), amihez az első magyar trailer is megérkezett.

Forrás: origo.hu2020. 10. 30. 13:36
null
Tom Hanks Forrás: FLICKR
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origó arról ír, hogy Paulette Jiles bestsellere alapján Paul Greengrass (a Bourne-filmek, United 93) által írt és rendezett filmben öt évvel az amerikai polgárháború után az özvegy Jefferson Kyle Kidd kapitány (Hanks), három háború veteránja városról városra jár, és igaz történeteket mesél: elmondja a híreket elnökökről és királynőkről, dicső viszályokról, pusztító katasztrófákról és lenyűgöző kalandokról, szerte a nagyvilágból.

Tom Hanks
Fotó: FLICKR

A texasi prérin találkozik Johannával (Helena Zengel, Kontroll nélkül), egy 10 éves lánnyal, akit hat évvel korábban fogadott be a kiowa törzs, és sajátjukként nevelték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.