Ez a 33 éves sztár a legszexibb férfi a People szerint

2018-ban John Legend, tavaly pedig Idris Elba kapta a legszexibb férfi címet a People magazintól.

Forrás: MTI2020. 11. 18. 13:14
 Jordan, Michael Bakari;
New York, 2019. május 7. Michael B. Jordan amerikai színész a New York-i Metropolitan Mûvészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2019. május 6-án. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Michael B. Jordant, a Fekete párduc sztárját választotta a legszexibb férfinak idén a People magazin.

Jordan egymást követően a harmadik fekete színész, aki az évente odaítélt popkulturális elismerést elnyerte.

A 33 éves sztár a keddi bejelentéshez annyit fűzött hozzá, hogy „kellemes érzés”, és ez egy olyan klub, amelybe szívesen tartozik.

Jordan gyermekszínészként kezdte pályafutását olyan amerikai tévésorozatokban, mint az All My Children. A hollywoodi áttörést A megálló című film hozta meg számára 2013-ban. 2015-ben a Creed: Apolló fiában kapott szerepet, három évvel később pedig a Fekete párducot alakító Chadwick Boseman ellenfelét játszotta a nagy sikerű képregényfilmben.

Michael B. Jordan amerikai színész
MTI/EPA/Justin Lane

2018-ban John Legend, tavaly pedig Idris Elba kapta a legszexibb férfi címet a People magazintól.

Jordan a hollywoodi sokszínűség szószólója, produkciós cége elsőként vezetett be a olyan irányelveket, amelyek előírják, hogy a produkciók változatos színészgárdát és stábot foglalkoztassanak.

A színész idén vette fel a kapcsolatot a Color of Change nonprofit antirasszista szervezettel, amellyel közösen antirasszista tartalmú és feketéket ábrázoló történeteket akarnak megfilmesíteni.

Jordan a People magazin pénteken megjelenő dupla kiadásának címlapján szerepel.

Hollywoodi sztárok megvették a világ egyik legrégebbi klubját

Ryan Reynolds és Rob McElhenney hollywoodi sztárok megvették a világ egyik legrégebbi futballklubját, a walesi AFC Wrexhamet.

A kanadai és az amerikai színész – akik forgatókönyvíróként és producerként is dolgoznak a filmiparban – szeptemberben jelentették be vételi szándékukat, amelyet hétfői rendkívüli ülésén fogadott el a klub szurkolóiból álló tulajdonosi csoport (WST). Utóbbi tájékoztatása szerint a szavazáson az arra jogosultak 91 százaléka vett részt, és több mint 1800 szavazat támogatta a filmesek érkezését.

Dean Keates, a Wrexham edzője a BBC-nek azt mondta: „rövid távon biztosított lett a klub jövője, a projekt pedig közép- és hosszú távon izgalmasnak tűnik”.

Tovább...

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.