Kylie Minogue elárulta, milyen volt amikor kiderült betegsége

Kylie Minogue-nál 2005-ben diagnosztizáltak mellrákot és ekkor jött rá, hogy a látszat a fontos, és nem látunk, nem is akarunk belátni az emberek mosolya mögé – írja a haon.hu.

Forrás: MW2020. 11. 18. 11:36
Minogue, Kylie
Sydney, 2017. december 12. Kylie Minogue ausztrál énekesnõ, színésznõ érkezik a Swinging Safari címû filmje világpremierjére Sydneyben 2017. december 12-én. (MTIEPA/AAP/Daniel Munoz) Fotó: DANIEL MUNOZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 52 éves énekesnő, Kylie Minogue 15 évvel ezelőtt tudta meg, hogy mellrákban szenved. Az énekesnő mára már teljesen felépült, de a napokban vallott arról a pillanatról, amikor megtudta a diagnózist.

Emlékszem az érzésre, amikor megtudtam a diagnózist, de a világ körülöttem nem sejtett semmit.

A testvéremmel és a barátommal voltam ekkor, majd teljes kábulatban beültünk egy kávézóba. A pincér megkérdezte, hogy hogy vagyunk, mi pedig automatikusan válaszoltunk neki, hogy jól. Tényleg nem tudhatod, hogy a körülötted lévők min mennek keresztül – nyilatkozta a People magazinnak.

Kylie Minogue ausztrál énekesnõ, színésznõ (MTIEPA/AAP/Daniel Munoz)

Kylie Minogue a diagnózis után kemoterápián és lumpectomián (emlőmegtartó műtét) esett át, amik szerencsére használtak, így 2006 februárjára teljesen tünetmentes lett.

– Az élet kihívások sorozata és az a cél, hogy a lehető legtöbb boldog percet éljük meg, ami csak lehetséges

– mondta az énekesnő.

Tizenhét év után is ő a legnagyobb kedvenc tévés színésznő

Ellen Pompeót, A Grace klinika sztárját választotta az év televíziós színésznőjének az amerikai közönség. A People’s Choice Awards legjobb sorozatnak járó díját pedig az immár tizenhét évados filmsorozat kapta meg vasárnap este Santa Monicában.

„A forgatókönyv szeretetről és toleranciáról mesél” – mondta köszönőbeszédében a színésznő.

Az év filmje a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk lett Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével. A legjobb talk-show kategóriájában Ellen DeGeneres nyert, ami nagy meglepetést okozott, mivel a nyár során a műsorvezető körül kialakult botrány nagy visszhangot keltett.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.