Nicolas Cage állatrobotokkal harcol majd új filmjében

Debütált az első trailer a Nicolas Cage nevével fémjelzett Willy's Wonderland című filmből – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 23. 13:47
Cage, Nicolas
Berlin, 2013. február 15. Nicolas Cage amerikai színész a Croodék (The Croods) címû filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson, a 63. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. február 15-én. (MTI/EPA/Hannibal Hanschke) Fotó: Hannibal Hanschke
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előzetese alapján feketén komikus akcióhorrornak ígérkező filmben Cage

autója defektet kap, ő pedig a javításért cserébe vállalja, hogy éjszaka kitakarít a Willy's Wonderland nevű, bezárt vidámparkban. Ahol hősünk végül egy csapat fiatal társaságában az életéért lesz kénytelen harcolni egy csapat robotszörny ellen.

A Five Nights at Freddy's című videojátékon alapuló film február 12-én debütál VOD-on.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Nicolas Cage a szitokszavak nyomába ered egy új sorozatban

Nicolas Cage lesz a házigazdája a Netflix januárban induló A szitokszavak története (History of Swear Words) című hatrészes sorozatának, amely néhány csúnya angol szó történetét és hatásait mutatja be.

A húszperces epizódokban a színész történészekkel, szórakoztatóipari szereplőkkel és szakértőkkel fog beszélgetni a legnépszerűbb angol káromkodások egy részének eredetéről, a popkultúrában való használatáról, tudományos és kulturális hatásáról – írja a The Variety című filmes portál.

A széria a Funny or Die és a B17 Entertainment gyártásában készül, a vezető producer Bellamie Blackstone.

Cage-et ritkán látni televíziós produkciókban. Májusban a Variety írta meg, hogy a színész fogja játszani a Tiger King néven is emlegetett Joe Exoticot – aki jelenleg börtönbüntetését tölti bérgyilkossági kísérletben való részvételért és állatkínzásért –, egy forgatókönyv alapján készülő új sorozatban.

Joe Exotic megformálása lesz Cage első rendes televíziós szerepe.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.