Rupert Grint nem is látta a legtöbb Harry Potter-filmet

Kislányával azonban örömmel pótolná a lemaradást.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 07. 17:31
Grint, Rupert
Rupert Grint bevallotta, hogy igazából néhány filmet nem is látott a szériából Fotó: Michael Kappeler Forrás: MTI/EPA/Michael Kappeler
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Varietynek adott interjút Rupert Grint, vagy ahogy a legtöbben ismerik, a Harry Potter Ron Weaslyje, aki bevallotta, hogy igazából néhány filmet nem is látott a szériából.

– Az első hármat láttam a premieren, de aztán leálltam velük!

A rajongók számára ez bizonyára kiábrándító, azonban Rupert kicsit javított a helyzeten azzal, hogy Georgia Groome-tól tavaly májusban született kislányával, Wednesday-jel szeretné majd őket megnézni.

Rupert Grint bevallotta, hogy igazából néhány filmet nem is látott a szériából
Fotó: MTI/EPA/Michael Kappeler

Néhány hete derült ki, hogy az HBO Max megkezdte egy Harry Potter-sorozat előkészítését, melyről Rupertnek is meg van a véleménye:

– Ha ez egy másik baráti társaságról szól, akkor érdekes lehet!

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Salma Hayek alig hiszi, hogy 52 évesen szuperhős lett

A koronavírus miatt szintén késlekedő, Chloe Zhao rendezésében készülő The Eternals új színt hoz majd a szuperhős-filmek világába. Az alkotás Jack Kirby képregénye alapján készül, mely az Örökkévalókról szól, olyan emberi lényekről, akik sokkal tovább élnek a földieknél, és elképesztő képességekkel rendelkeznek. Őket egy földönkívüli faj hozta létre kísérletezéseik, és az úgynevezett kozmikus energia felhasználásával. Közülük származik egyébként a Bosszúállók gonosza, Thanos is.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.