Chris Rock és Samuel L. Jackson új filmje távol áll a humortól

Bemutatták a Spirál: Fűrész hagyatéka című horror első előzetesét: a franchise kilencedik filmjében ezúttal Chris Rock és Samuel L. Jackson játsszák a két főszerepet, előbbi egy nyomozót, utóbbi a főhős apját formálja meg. – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 31. 18:08
Jackson, Samuel L.;
Los Angeles, 2019. június 27. Samuel L. Jackson amerikai színész a Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far From Home) címû film világpremierjén a hollywoody TLC filmszínházban 2019. június 26-án. A szuperhõsfilmet július 2-tól vetítik az amerikai mozik. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A film Darren Lynn Bousman rendezése, aki a Fűrész 2-4. részeit is rendezte, a történetet pedig Josh Stolberg és Peter Goldfinger írták. A bemutatót május 14-re tervezik.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.