Lékai-Kiss Ramóna a kisfiával nyaral, nem is akárhol

A Dancing with the Stars műsorvezetőjének kisfia a kedvenc helyére vitette a családot.

Forrás: MW2021. 03. 28. 16:04
Kiss Ramna
Budapest, 2012. május 29. Kiss Ramóna színész (b) szerepel az RTL Klub televízió Barátok közt címû magyar sorozatának forgatásán, a Magyar Grundy Ufa Kft. budapesti stúdiójában. MTI Fotó: Kollányi Péter Fotó: Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lékai-Kiss Ramóna már elkezdett a nyári üdülésen gondolkodni, a kisfiától meg is kérdezte, hogy szeretne-e majd nyaralni – írja az Origo.

Bejegyzése szerint Noé határozottan felelt: „Persze, a játszóra!” - derül ki a beol.hu cikkéből.

A játszótéri nyaralásról a közösségi oldalán mutatott egy fotót, mellé ezt írta:

„Úgyhogy mi most nyaralunk! Boldog vagyok, hogy ebből az egészből a lehető legkevesebbet érzékeli! Kitartást mindenkinek!”

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés

(A borítóképen Kiss Ramóna színésznő szerepel az RTL Klub televízió Barátok közt című magyar sorozatának forgatásán. Fotó: MTI / Kollányi Péter)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.