időjárás 26°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

Britney Spears nem bírta végignézni a róla készült filmet

Forrás: hirado.hu
2021.04.06. 14:14
Britney Spears nem bírta végignézni a róla készült filmet

Február elején jelent meg a Framing Britney Spears című dokufilm, ami amellett, hogy felkavarta a világot, elindított egy mozgalmat is, mind a sztárok, mind a rajongók körében. Nők ezrei szólaltak fel a média nők elleni kizsákmányolása ellen. A sajtó kegyetlenkedéseinek egyik elszenvedője volt Britney is, aki a kétezres évek közepén idegösszeomlást kapott a média támadásaitól, ami nem csak karrierjére, de magánéletére is óriási kihatással volt – írja a PageSix.

Az énekesnő most először szólalt meg a filmmel kapcsolatban és elárulta, mit érzett a látottak után:

– Nem láttam az egészet, csak részleteket. Nem bírtam végig nézni, két hétig sírtam miatta, néha még most is, ha eszembe jut. Az egész életem ott van minden ember szeme előtt. A média a mai napig támad és nevetségessé tesz, de nekem tovább kell reménykednem, hogy az élet egyszer jobbra fordul.

Britney végig se bírta nézni a róla készült dokumentumfilmet
Fotó: Flickr

Britney jelenleg nem igen szabadul apja és Andrew Wallett ügyvéd gyámsága alól. Mint kiderült, továbbra is azon a véleményen van a család, hogy az énekesnő nem képes maga dönteni a pénzügyet és egyéb fontos témákat érintő kérdésekben, mivel hajlamos engedni a negatív befolyásnak.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Meghan Markle nemkívánatos személlyé vált Angliában

Hatalmas botrányt kavart Meghan Markle és Harry herceg Oprahnak adott interjúja. Az egykori színésznő a tényekről is megfeledkezve sorolta, mennyire rossz élete volt a királyi családnál.

Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.