Britney Spears nem bírta végignézni a róla készült filmet

Az egykori popdívát nagyon megviselte látni önmagát és élete legsötétebb korszakát a képernyőn.

Forrás: hirado.hu2021. 04. 06. 14:14
null
Britney végig se bírta nézni a róla készült dokumentumfilmet Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Február elején jelent meg a Framing Britney Spears című dokufilm, ami amellett, hogy felkavarta a világot, elindított egy mozgalmat is, mind a sztárok, mind a rajongók körében. Nők ezrei szólaltak fel a média nők elleni kizsákmányolása ellen. A sajtó kegyetlenkedéseinek egyik elszenvedője volt Britney is, aki a kétezres évek közepén idegösszeomlást kapott a média támadásaitól, ami nem csak karrierjére, de magánéletére is óriási kihatással volt – írja a PageSix.

Az énekesnő most először szólalt meg a filmmel kapcsolatban és elárulta, mit érzett a látottak után:

– Nem láttam az egészet, csak részleteket. Nem bírtam végig nézni, két hétig sírtam miatta, néha még most is, ha eszembe jut. Az egész életem ott van minden ember szeme előtt. A média a mai napig támad és nevetségessé tesz, de nekem tovább kell reménykednem, hogy az élet egyszer jobbra fordul.

Britney végig se bírta nézni a róla készült dokumentumfilmet
Fotó: Flickr

Britney jelenleg nem igen szabadul apja és Andrew Wallett ügyvéd gyámsága alól. Mint kiderült, továbbra is azon a véleményen van a család, hogy az énekesnő nem képes maga dönteni a pénzügyet és egyéb fontos témákat érintő kérdésekben, mivel hajlamos engedni a negatív befolyásnak.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Meghan Markle nemkívánatos személlyé vált Angliában

Hatalmas botrányt kavart Meghan Markle és Harry herceg Oprahnak adott interjúja. Az egykori színésznő a tényekről is megfeledkezve sorolta, mennyire rossz élete volt a királyi családnál.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.