Egymilliárd forintos szerződést kötött a tinédzser énekes

A Sony 4,2 millió dollárért, több mint egymilliárd forintért szerződtette le a The Kid LAROI művésznéven ismert énekest – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 27. 11:24
null
Részlet egy koncertről Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Charlton Kenneth Jeffrey Howard néven született The Kid LAROI még csak pár hónap múlva lesz 18 éves, de így is rendkívül előnyös szerződést kötött a Sonyval – miután slágere, a Without You már 45 millió megtekintésnél jár a YouTube-on:

Az ausztrál énekes-dalszerző a 2019-ben meghalt rapperrel, Juice WRLD-del is készített hasonlóan népszerű számot, nemrég pedig Miley Cyrus reklámozta a Twitteren, nem csoda, ha a Sony is felfigyelt rá.

Részlet egy koncertről
Fotó: Flickr

The Kid LAROI már csak az aláírásért 1,2 millió dollárt kap, egy év alatt pedig további 3 millió dollárt vihet haza még akkor is, ha közben nem csinál semmit.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Hevesi Tamás: A gyermekkori vidámsághoz visznek vissza a dalaim

Minden napomat úgy igyekszem megélni, mintha az lenne az első és az utolsó is. Az örömöt, a szépséget keresem. A világjárás megtanított rá, hogy elfogadjak mindenkit olyannak, amilyen – mondta el a veol.hu-nak Hevesi Tamás énekes, dalszerző.

– Mi a titka annak, hogy több, önhöz kötődő dal ma is sláger? Például a Csíkos napernyő és az Ezt egy életen át kell játszani. Kedves báj érződik a Zötyög az élet, a Vigyázz rám, a Miénk a világ című és a lassú számaiból is.

– Mindig az első az előadó hitelessége. Amikor a Névtelen Nulla együttes elindult Gyuláról, a számok zömét én írtam, és minden őrült gondolatomat beleszőttem a zenénkbe. Volt, amelyikbe írógépszólót raktunk, édesanyám Erika írógépe szólalt meg benne.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.