Várkonyi András több szerettét is elvesztette az utóbbi években

Várkonyi András mögött nehéz idők állnak: a színművész három év leforgása alatt három családtagját is elveszítette, közöttük imádott lányát, Andreát is – írja online felületén a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 04. 16. 11:52
null
Várkonyi András nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött Forrás: Youtube (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felesége nélkül minden bizonnyal már összeroppant volna az őt ért tragédiák miatt Várkonyi András. A népszerű színművész három év alatt három családtagját is elveszítette: először imádott lányát, Andreát vitte el idő előtt a gyilkos kór, majd öccse és édesapja is távoztak az élők sorából.

„Erősen megbillentett az, hogy három éven belül elvesztettem a kislányomat, az öcsémet, az apámat, meg még a sorozatot is, ha úgy tetszik, mert ezt sem ünnepként éli meg az ember akárhogy próbáljuk ezt szépíteni. Az az igazság, hogy megkeményítettek ezek a dolgok. Úgy vagyok vele, hogy nem vagyok hajlandó elhagyni magam, és biztos, hogy ebben nagy segítség a feleségem is. Tulajdonképpen egymásba kapaszkodunk. A félelmünk inkább az, hogy ha valamelyikünk elmegy, akkor mi lesz a másikkal. Akkor már nem biztos, hogy ilyen harmonikus marad az ember” – mondta el a LifeTV-műsorában Várkonyi András.

Várkonyi András nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött
Fotó: Youtube (képernyőfotó)

A színész fájdalma óriási, de próbál az itt maradt szeretteire fókuszálni, és velük foglalkozni a fájdalom helyett.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.