Mándoki Lászlót Lionel Richie tanította meg pelenkázni

Mándoki László csodálatos gyermekkort teremtett két lányának és a fiának, akik már pici korukban bejárhatták a világot és igazi legendák dajkálták őket – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 05. 25. 21:54
null
Mándoki László mérhetetlenül büszke gyermekeire Forrás: Szabolcs László/Ripost - Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mándoki László 1975-ben, 22 évesen döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a kommunista rezsim rémuralmát és egészen Németországig szökött, ahol szinte pillanatok alatt vett mesés fordulatot az élete. Remek zenészként hamar felfigyeltek rá és rövidesen igazi világsztárként ünnepelték öt kontinensen.

Leslie Mándoki 13 év kalandozás után megtalálta élete szerelmét Evát, akit felségül vett és akivel bármilyen meglepő is, kialakította azt a „nyárspolgári” életet, amire mindig is vágyott. Három gyermekük született, akik igazi mesébe illő gyermekkort kaptak... A világhírű zenész az apaságról is mesélt a Ripost7 kedden megjelenő számának adott interjúban.

„Számomra mindig a gyerekek voltak a legfontosabbak és mindig mindent elkövetek azért, hogy egy tisztességes jó apa legyek. Mély meggyőződésem volt mindig is, hogy egy gyereknek éppen úgy szüksége van egy édesapára, mint egy édesanyára. Ennek fényében az én gyerekeim ott voltak velem a stúdióban a keverőpult alatt egy mózeskosárban. Amikor a Disney stúdióban dolgoztam Los Angelesben, a srácaim a Neverland birtokon játszottak Michael Jacksonnál. Egyszerűen belenőttek abba, hogy mindenfelé világsztárok vették őket körül.

Amikor a fiam született, Lionel Richie mutatta meg, hogyan kell pelenkázni, mert hogy szerinte egy fiút másképpen kell, mint egy lányt.

Aztán amikor végleg letelepedtünk a Starnbergi-tó partján jó 27 éve, kenuval vittem őket óvodába, vagy iskolába” – mesélte a lapnak Mándoki László, aki

mérhetetlenül büszke gyermekeire, akik mindhárman a saját útjukat járják, de mint az almák, nem estek messze a fájuktól

„Ma már mindhárman felnőtt, kiforrott egyéniségek és csodálatos művészemberek lettek. A nagylányom egy rendkívül tehetséges és megérdemelten sikeres híres színésznő. A kislányom zenész-dalszerző, akit a Soulmates világsztár tagjai – ugyanúgy, mint én – kimagasló tehetségnek tartanak. Ő a legutóbbi albumunkon és az online koncerten is közreműködik. A fiam is zenél, de ő több mindent csinál, többek között kiváló zenei producer is. Amellett, hogy a Wings of Freedom koncertjeink producere, az 1956-ról és a magyar szabadságvágyról szóló dokumentumfilmet és könyvet is kettesben készítettük. Rettentő büszke vagyok rájuk, ahogy arra is, hogy mindhárman egészen folyékonyan beszélnek magyarul” – nyilatkozta a Ripost7-nek Mándoki László.

Mándoki László mérhetetlenül büszke gyermekeire
Fotó: Szabolcs László/Ripost – Mediaworks

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.