Varga Miklós ezt gondolta a feleségéről, mielőtt megismerte

Az énekesnek eleinte esze ágában sem volt találkozni Erikával, akibe később beleszeretett.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 06. 05. 20:47
null
VARGA MIKLÓS Fotó: Keller Mátyás/Ripost
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Miklós igencsak filmbe illően ismerte meg későbbi feleségét, Fejes Erikát, a tévétornából is ismert Fejes ikrek egyik tagját, aki később több tévés show-műsor háziasszonya lett és különböző zenekarok mellett táncolt – olvasható a Ripost cikkében.

Varga Miklós
Fotó: Keller Mátyás/Ripost

Az akkoriban egyre sikeresebb Varga Miklós Band menedzserének is megakadt rajta a szeme, és felvetette Miklósnak, hogy a következő turnén Erika csatlakozzon hozzájuk mint háttértáncos. Az énekes a Ripost7-nek elárulta, hogy mélyen felháborodott az ötleten.

„Én 29 éves voltam, országos turnéra készültünk a Varga Miklós Banddel, a menedzser pedig úgy döntött, hogy fiatal táncoslányokkal kell feldobni a produkciót. Én ezt elleneztem, nagyon komoly veszekedés volt belőle. Kikértem magamnak, hogy két tinilány riszálja mellettem a fenekét a színpadon! Végül persze a menedzser győzött, de én kiadtam a zenekarban az ukázt: házi nyúlra nem lövünk! Ezt megszegtem, mentségemre legyen, hogy csak a turné után” – mesélte a Ripost7-nek az énekes, aki abba is beavatott minket, hogyan melegedtek később össze Erikával.

„Az ikertestvérével a dobosunk járt, aki a mai napig a legjobb barátom. El is jegyezték egymást. Ki tudja, miért, Erikának viszont én tetszettem. Az ikertestvérét kérte meg, hogy szervezzen közös négyes randikat. Én meg szép lassan azon kaptam magam, hogy szerelmes vagyok! 1986-ban kezdtünk el járni, 1994-ben házasodtunk össze” – árulta el A vén Európa című sláger előadója.

A teljes interjút a Ripost7 június 1-jén, kedden megjelent számában olvashatja el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.