Rendkívül látványos audiovizuális show lesz Leslie Mandoki koncertje a Bazilikánál

Különleges audiovizuális lemezzel jelentkezik szeptemberben a világhírű zenész és producer, Leslie Mandoki. A lemez címe Utopia for Realists – Hungarian Pictures, a friss anyagot pedig először Magyarországon mutatja be, augusztus 21-én egy különleges audiovizuális show keretében a budapesti Szent István Bazilikánál.

Forrás: ORIGO2021. 08. 12. 13:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leslie Mandoki nem tétlenkedett a bezárt koncerttermek idején sem: együttesének, a világhírű rock- és jazz-zenekarok vezetőiből álló Mandoki Soulmates-nek tavaly jelent meg Magyarországon is a legutóbbi, Living In Te Gap/Hungarian Picture című lemeze, az anyagot tavasszal egy online koncerten is eljátszotta, a felvételt több mint kétmillióan tekintették meg.

A világhírű zenész emellett júniusban egy ingyenes koncertet is adott a Szent István Kórházban, hogy köszönetet mondjon az egészségügyi dolgozóknak és mindazoknak a mindennapi hősöknek, akik a járvány több hulláma alatt munkájukkal folyamatosan működtették az országot.

Hamarosan pedig új albummal is jelentkezik:

Az utopia for realists/hungarian pictures címet viselő kiadvány a berlini fal leomlásának harmincadik évfordulójára készült koncertfilmjük felvételeit ötvözi a különböző zenei epizódok lenyűgöző filmes megvalósításával, valamint exkluzív betekintést nyújt a koncertek és a stúdiómunkák kulisszái mögé is.

Az egyedülálló audiovizuális műalkotás szeptember 24-én jelenik meg világszerte Blu-Rayen, CD-n és dupla bakelitlemezen, de hazánkban Leslie Mandoki már augusztus 21-én bemutatja zenekarával a Budapesti Szent István Bazilikánál.

Miként fogalmaz:

Ezzel az albummal szeretnénk elhagyni ezt a végtelenül hosszú és sötét Covid-alagutat. Hamarosan közönségünkkel együtt lépünk vissza a fényre.

Az új dalokat 2022 őszén Németországban is bemutatja Berlinben, Münchenben és Hamburgban is fellépve. A lemez weboldala itt található.

Az albumról az alábbi videó nyújt ízelítőt:

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.