Visszatérő rémálom gyötri Koncz Gábort

Koncz Gábor makkegészséges, ráadásul rengeteg terve van a jövőre nézve, gyakran elgondolkodik azon, mennyi ideje van még hátra.

Forrás: RIPOST.HU2021. 08. 27. 17:47
Koncz Gábor
Budapest, 2019. augusztus 28. Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek Dörner György színművész, szinkronszínész, az Új Színház igazgatója, érdemes és kiváló művész munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Koncz Gábor makkegészséges, ráadásul rengeteg terve van a jövőre nézve, gyakran elgondolkodik azon, mennyi ideje van még hátra - olvasható a Ripost cikkében.

Máig visszatérő rémálom gyötri Koncz Gábort: az, hogy a saját temetésén van. „Lassan a nekrológomat írják, tudom, de remélem, arra még várni kell” – mondta nevetve a 83 éves Koncz Gábor.

Nyáron a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező előtt két hétig tartó kiállítással tisztelegnek a Tolnay Klári Emlékházban – írja a Blikk. Az életművét bemutató tárlat hatalmas sikert aratott, Koncz számára pedig egyszerre volt megható és szorongató, hogy még az életében megemlékeznek róla.

„Azóta is álmodom ezzel. Tényleg örültem a kiállításnak, sok régi fotó, díj, emléktárgy volt ott, és büszke voltam arra, mennyit dolgoztam, de volt bennem félelem is. Ilyen nagy rendezvényt annak tartanak, aki már nincs az élők sorában, én meg ott sétáltam, és fura érzés fogott el. Arról nem is beszélve, hogy már szobrot is kaptam, ami azért elég furcsa, hogy ott voltam, láttam, hiszen az ember ezt nem szokta megélni. Valamiért ez nagyon rosszul érint. Persze, próbálok örömmel gondolni rá, hogy láthattam, boldogsággal tölt el, mennyien megnézték, és nagyon megható fogadást tartottak nekem” – fogalmazott a színész.

(Borítókép forrása: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.