időjárás 4°C Melinda , Vivien 2023. december 2.
logo

Visszatérő rémálom gyötri Koncz Gábort

Forrás: RIPOST.HU
2021.08.27. 17:47 2021.08.27. 20:50
Visszatérő rémálom gyötri Koncz Gábort

Koncz Gábor makkegészséges, ráadásul rengeteg terve van a jövőre nézve, gyakran elgondolkodik azon, mennyi ideje van még hátra - olvasható a Ripost cikkében.

Máig visszatérő rémálom gyötri Koncz Gábort: az, hogy a saját temetésén van. „Lassan a nekrológomat írják, tudom, de remélem, arra még várni kell” – mondta nevetve a 83 éves Koncz Gábor.

Nyáron a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező előtt két hétig tartó kiállítással tisztelegnek a Tolnay Klári Emlékházban – írja a Blikk. Az életművét bemutató tárlat hatalmas sikert aratott, Koncz számára pedig egyszerre volt megható és szorongató, hogy még az életében megemlékeznek róla.

„Azóta is álmodom ezzel. Tényleg örültem a kiállításnak, sok régi fotó, díj, emléktárgy volt ott, és büszke voltam arra, mennyit dolgoztam, de volt bennem félelem is. Ilyen nagy rendezvényt annak tartanak, aki már nincs az élők sorában, én meg ott sétáltam, és fura érzés fogott el. Arról nem is beszélve, hogy már szobrot is kaptam, ami azért elég furcsa, hogy ott voltam, láttam, hiszen az ember ezt nem szokta megélni. Valamiért ez nagyon rosszul érint. Persze, próbálok örömmel gondolni rá, hogy láthattam, boldogsággal tölt el, mennyien megnézték, és nagyon megható fogadást tartottak nekem” – fogalmazott a színész.

(Borítókép forrása: MTVA/Zih Zsolt)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.