Clint Eastwood oldalán egyre többször tűnik fel a 27 éves szépség

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész-rendező idén május 31-én már a 91-et töltötte.

Forrás: borsonline.hu2021. 09. 08. 15:53
EASTWOOD, Clint
Los Angeles, 2019. november 21. Clint Eastwood amerikai sznsz-rendez rkezik a Richard Jewell balladja cm filmjnek bemutatjra Los Angelesben 2019. november 20-n. A filmet december 13-tl vettik az amerikai mozikban. MTI/EPA/Adam S. Davis Fotó: Adam S. Davis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hónapok óta sejteni lehet, hogy Clint Eastwood egy ideje már egy 27 éves lány oldalán boldog, és az elmúlt években többször is sikerült őket együtt lefényképezni. A fiatal lány nem ismeretlen a hollywoodi körökben, legutóbb állítólag Mick Jagger kedvese volt, és a 64 év korkülönbség sem zavarja – írja online felületén a Bors.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész-rendező idén május 31-én már a 91-et töltötte, korábbi kapcsolataiból pedig hat gyermek édesapja.

A párosról készült kép az eredeti cikkben érhető el.

A borítóképen: Clint Eastwood amerikai színész-rendező érkezik a Richard Jewell balladája című filmjének bemutatójára Los Angelesben 2019. november 20-án. A filmet december 13-tól vetítik az amerikai mozikban. Fotó: MTI/EPA/Adam S. Davis

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.