Egyértelmű üzenetet küldött férjének Tóth Gabi: Jöhet a második baba

Tóth Gabi nem tudta magában tartani vágyát, miután a Sztárban sztár leszek! szombati válogatójának színpadán kiderült, hogy az egyik jelentkező kedvese éppen babát vár.

Forrás: RIPOST2021. 09. 16. 17:47
Tóth Gabi Forrás: TV2
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Gabit a könnyekig hatotta a pillanat, amikor a Sztárban sztár leszek! szombati válogatójában kiderült, hogy Fodor Erik kedvese kisfiút hord a szíve alatt.

A fiatal tehetséggel ráadásul jól ismerik egymást, hiszen Erik volt Tóth Gabi mentoráltja a Sztárban Sztár + egy kicsi című műsorban. A srác és kedvese úgy döntöttek, hogy a TV2 színpadán tartják meg az úgynevezett gender bulit, vagyis a kamerák előtt tudják meg, milyen nemű is a születendő gyermekük.

Fotó: TV2

Amikor aztán a kék konfetti elárasztotta a stúdiót, Tóth Gabi egyértelmű üzenetet fogalmazott meg férje, Krausz Gábor felé. „Krausz! Jó lenne egy kisfiú is!” - kiabálta Gabi, aki egyébként le is csapott Erikre, így a folytatásban az ő csapatát erősíti majd.

A jelek szerint az énekesnő nagy családról álmodik - olvasható a Ripost cikkében.

Borítókép forrása: TV2

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.