Az életéért küzd a Beverly Hills 90210 egykori sztárja

Már öt és fél év eltelt azóta, hogy Shannen Dohertynél mellrákot diagnosztizáltak, de azóta sem sikerült legyőznie a kórt.

Forrás: hirado.hu2021. 10. 06. 9:36
Shannen Doherty vince la causa contro la compagnia di assicurazione State Farm
FOX Summer TCA 2019 All-Star Party held at FOX Studios in Los Angeles, California. Featuring: Shannen Doherty Where: Los Angeles, California, United States When: 08 Aug 2019 Credit: Adriana M. Barraza/WENN.com Featuring: Shannen Doherty Where: Los Angeles, California, United States When: 08 Aug 2019 Credit: Adriana M. Barraza/WENN.com Fotó: AB1
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Shannen Doherty tavaly rosszt hírt kapott, orvosai négyes stádiumúvá minősítették a visszatért mellrákját, amivel azóta is együtt él. A hírnevét és küzdelmét jelenleg arra használja, hogy lelket öntsön a vele hasonló cipőben járó daganatos betegekbe. A színésznő a Good Morning America című reggeli show-ban arról nyilatkozott, hogy bár látszólag ítéletet mondott felette a sors, ő nem úgy éli az életét, mintha haldokolna, sőt, a visszavonulását sem tervezi a képernyőről.

„Csak élni akarom az életem, de nem úgy, mintha egyes dolgokat ki kellene pipálnom. Tovább harcolok az életbemaradásért. Sokakat leírnak, akinél négyes stádiumú rákot diagnosztizálnak. Azt feltételezik, hogy nem tudnak dolgozni, nem teljes kapacitásukkal, ami egyáltalán nem igaz!” – hangsúlyozta Shannen.

Nem meglepő tehát, hogy a Beverly Hills 90210 egykori sztárja jelenleg is dolgozik, most épp legújabb filmjét, a List of a Lifetime-ot promózza, melyben mondhatnánk, hogy önmagát alakítja, hiszen a történet egy nőről szól, akit mellrákkal diagnosztizálnak.

Shannen Doherty legutóbb a People magazinnak nyilatkozott állapotával kapcsolatban, amikor is kijelentette, hogy számára a bakancslista nem opció. Hisz az azt jelentené, hogy a végső búcsúra készül, ő azonban bevallottan is a legtovább élő, négyes stádiumú rákkal diagnosztizált ember szeretne lenni.

Már öt és fél év eltelt azóta, hogy Dohertynél mellrákot diagnosztizáltak, de azóta sem sikerült legyőznie a kórt. 2016-ban három hónappal a teljes masztektómiája után észrevették, hogy a nyirokcsomóit is megtámadta a betegség, ami után újabb kör kemoterápiát csinált végig.

Jó hír azonban, hogy a négyes stádiumú daganat kezelésének protokollja szerint, orvosai nála jelenleg az „első lépcsőt” alkalmazzák. A színésznő így igyekszik egy adott szakaszban maradni, hogy minél több opciója maradjon a gyógyulásra – írja a Page Six.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Shannen Doherty (Reuters)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.