Katalin közel 2 milliós ruhája se semmi, de Vilmos öltözéke viszi a pálmát

A cambridge-i hercegi pár díjátadó gálára volt hivatalos, és Vilmos kivételesen nem a megszokott módon öltözött fel.

Forrás: RIPOST2021. 10. 18. 17:44
VILMOS HERCEG; KATALIN HERCEGNŐ
London, 2021. szeptember 28. Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia s felesége, Katalin cambridge-i hercegnő a Nincs idő meghalni (No Time To Die) című film világpremierjén a londoni Royal Albert Hallban 2021. szeptember 28-án. A 25. James Bond-filmet szeptember 30-tól vetítik a brit mozik. MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer Fotó: Vianney Le Caer Forrás: MTI/AP

A cambridge-i hercegi pár díjátadó gálára volt hivatalos, és Vilmos kivételesen nem a megszokott módon öltözött fel.

Miközben a brit királyi család hölgytagjainak minden egyes outfitjét varrásig menő elemzésnek vetik alá, a férfiakéval nem igazán foglalkozik a sajtó. Ami persze érthető abból a szempontból, hogy a hercegek egy zakóval, egy szmokinggal és egy katonai díszegyenruhával 50 évnyi hivatalos rendezvényt tudnak lehozni - olvasható a Ripost cikkében.

Azonban Vilmos megirigyelhette, hogy az ő öltözködésére túlságosan kevés fény vetül, és beszerzett magának egy zöld bársonyzakót, ami igencsak trendi. Így Katalin hiába viselt egy 1,8 millió forintot érő Alexander McQueen estélyit az Earthshot környezetvédelmi gálán, mindenki a férjurára volt kíváncsi. A jövőbeli brit uralkodó ugyanis még soha nem volt ennyire modern öltözékben.

Vilmos és Katalin odatették magukat divatügyileg
Vilmos és Katalin odatették magukat divatügyileg (Fotó: Northfoto)

Vilmos valószínűleg szereti az angol kémfilmeket, hiszen a bársonyzakót a Kingsman második részében hozták divatba...

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép forrása: MTI/AP/ Invision / Vianney Le Caer

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.