időjárás 17°C Nándor 2021. October 19.
logo

Sok százezer néző kap kódolatlan tévécsatornát

Forrás: origo.hu
2021.10.06. 12:55 2021.10.06. 13:09
Sok százezer néző kap kódolatlan tévécsatornát

Az AMC Networks International és a Magyar Telekom, a Vidanet valamint az Antenna Hungária együttműködéseinek köszönhetően a Spektrum műsorai olyan nézők számára is elérhetők lesznek októberben, akik korábban azokat nem láthatták – írja az Origó.

Októberben a Magyar Telekom (az IPTV és a műholdas előfizetői számára – a közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével) és a Vidanet előfizetési csomagtól függetlenül minden digitális kábeltévé-előfizetője számára elérhetővé teszi a Spektrum műsorát, míg az Antenna Hungária kódolatlanul adja a csatornát a MinDig TV kínálatában.

A Spektrum Brutális sorozatai – fizika, kémia, biológia és történelem – az iskolakezdéssel együtt visszatértek a csatorna képernyőjére. 

A szórakozva tanulni vágyók a tévéképernyőn szeptember 20-tól hétköznaponként 13.00 órától követhetik nyomon a brutális epizódokat, a Telekom MoziKlub előfizetők számára pedig mind a négy sorozat valamennyi évada folyamatosan hozzáférhető az év végéig – írta a DTV News.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels

Tévés jelenetek, amik hihetetlen összegbe fájtak a stúdiónak

A legdrágább mozifilmek – a Karib-tenger kalózaiból vagy a Bosszúállókból az utóbbi darabok – több mint 300 millió dollárból készültek, de néhány sorozatra is elképesztő összegeket tudnak költeni a stúdiók: A koronából például átlagosan 13 millió dollárba került egy epizód. Most azt mutatjuk be, hogy egyetlen monumentális képsor is milyen jelentős részt el tud vinni a költségvetésből. Íme, néhány a legdrágább tévés jelenetek közül – írja cikkében az Origó.