Sok százezer néző kap kódolatlan tévécsatornát

Az AMC Networks International és a Magyar Telekom, a Vidanet valamint az Antenna Hungária együttműködéseinek köszönhetően a Spektrum műsorai olyan nézők számára is elérhetők lesznek októberben, akik korábban azokat nem láthatták – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 06. 12:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Októberben a Magyar Telekom (az IPTV és a műholdas előfizetői számára – a közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével) és a Vidanet előfizetési csomagtól függetlenül minden digitális kábeltévé-előfizetője számára elérhetővé teszi a Spektrum műsorát, míg az Antenna Hungária kódolatlanul adja a csatornát a MinDig TV kínálatában.

A Spektrum Brutális sorozatai – fizika, kémia, biológia és történelem – az iskolakezdéssel együtt visszatértek a csatorna képernyőjére. 

A szórakozva tanulni vágyók a tévéképernyőn szeptember 20-tól hétköznaponként 13.00 órától követhetik nyomon a brutális epizódokat, a Telekom MoziKlub előfizetők számára pedig mind a négy sorozat valamennyi évada folyamatosan hozzáférhető az év végéig – írta a DTV News.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.