Kiderült, mit mondott Cher Las Vegasban Balázs Klárinak

Ritkán látott képeket és történeteket osztott meg Balázs Klári és Korda György a Duna Televízió Család-barát című műsorának nézőivel, hiszen „időszámításuk előtti”, vagyis fiatalkori fotóik mellett a hírességekkel készült közös képeiket is megmutatták. Sőt Korda György azt is elárulta: az amerikai televíziós történelem egyik leghosszabb ideig sugárzott műsorában, az Ed Sullivan Show-ban is szerepelhetett volna – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 06. 8:55
KORDA György;  Balázs Klári;
Debrecen, 2019. július 20. Balázs Klári és Korda György énekesek a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Van az időszámításunk előtti időszak és 1980-tól a közös időszámításunk, ekkortól forrt egybe az életük” – mondta Balázs Klári a Család-barátban, ahova olyan képeket is elhoztak, amelyek még nem a közös életükből valók. Ilyen volt a labdával és babával pózolós kép a kis Balázs Kláriról és több fiatalkori fotó is Korda Györgyről.

Az egyik ilyen az 1962-ben készült katonakori képe volt, egy másik szintén fiatal felnőttkori fotóját látva pedig elmesélte, miért nem futott be karriert Németországban.

De nemcsak itt, hanem a tengerentúlon is ismertté válhatott volna. „A Budapest Körszállóban énekeltem, ami akkoriban neves éjszakai szórakozóhely volt. Egyik este a pincér átadott egy névjegyet, amelyet egy amerikai úr küldött, hogy beszélni szeretne velem, ám én leráztam. Évekkel később a 70-es évek elején eljutottam az Amerika Egyesült Államokba, ahol éppen akkor ért véget a híres Ed Sullivan Show. Aki itt fellépett, világhírű lett, Elvis Presley és a Beatles is szerepelt benne. Mikor hazajöttem kezembe került ez a bizonyos névjegy, amelyet megnéztem és láttam, az Ed Sullivan Show menedzserétől volt” – mesélte Korda György.

Az Amerikai Egyesült Államokban persze később együtt is jártak Balázs Klárival, amelyet egy Cherrel készült kép is bizonyít.

 „Las Vegasban voltunk a koncertjén, amely után három percet tölthettünk vele, ebből kettőt beszélgethettünk, egyet pedig fotózhattunk. E közben Cher odafordult Klárihoz és azt mondta, milyen szép nő vagy” – mesélték.

A képek nézegetése közben kapcsolatukról is beszéltek, hogy melyikük az erősebb egyéniség, kiderül a Család-barát videójából, amelyet IDE kattintva lehet újranézni.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Balázs Klári és Korda György énekesek a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 19-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.