Mégsem lesz hosszú életű Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata?

A rajongók már kombinálnak, amiért az énekesnő feltűnően hallgat párkapcsolatáról az Instagram-oldalán – olvasható a Híradó.hu-n.

Forrás: hirado.hu2021. 11. 27. 16:00
AFFLECK, Ben; LOPEZ, Jennifer
Velence, 2021. szeptember 9. Ben Affleck amerikai sznsz (j) s Jennifer Lopez Puerto Ric-i sznsz s nekes egy vzi taxiban l Velencben 2021. szeptember 9-n. A 78. Velencei Nemzetkzi Filmfesztivl szeptember 11-ig tart. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világon jelenleg több mint 183 millió embert foglalkoztat a kérdés, Jennifer Lopez miért nem közöl egyetlen közös fotót sem Ben Affleckkel, akivel állítólag már ott tartanak, hogy összeházasodnak – írja a Vulture.

J-Lo 183 millió követője közül sokan azt feltételezik, azért nem posztol fotót magukról az énekesnő-színésznő, hogy majd ne kelljen mindet törölni, ha esetleg megint szakítanak. Lopez ugyanis így tett, amikor idén szakított Alex Rodriguezzel, és emiatt nyilván annyit kellett nyomkodni a töröl gombot az Instán, hogy nem akarja ezt még egyszer eljátszani.

J-Lo a következő romantikus vígjátékában egyébként majdnem önmagát alakítja.

A Vegyél el hősnője egy popsztár, aki a felhajtás kedvéért nyilvánosan, a színpadon akar igent mondani kérőjének, egy másik popsztárnak, de kiderül, hogy választottja megcsalja. A díva bosszúból a közönség soraiból választ hirtelen egy másik vőlegényt (Owen Wilson). A duó aztán ideje java részét azzal tölti, hogy megpróbálja kivédeni a média tolakodását, akárcsak Lopez a való életben.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Jennifer Lopez és Ben Affleck egy vízitaxiban ül Velencében 2021. szeptember 9-én (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.