Emberölési kísérlettel vádolják a Reszkessetek, betörők! sztárját

Sajnos most nem alakításával írta be magát Devin Ratray a sajtó hasábjai közé, hanem állítólagos erőszakos viselkedésével – olvasható a Híradó.hu oldalán.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 15. 11:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ratray egyik leghíresebb szerepe Buzz McCallister volt a karácsonyi klasszikusban, a Reszkessetek, betörők!-ben. Bár karrierjét gyerekszínészként kezdte, felnőttkorában is szépen megtudta vetni a lábát a filmiparban. Sajnos most azonban nem alakításával írta be magát a sajtó hasábjai közé, hanem állítólagos erőszakos viselkedésével.

A 44 éves színészt a TMZ által megszerzett dokumentumok alapján emberölési kísérlettel vádolják, miután megpróbálta megfojtani barátnőjét egy kettejük között elmérgesedett vita után. A nő egy nappal az incidens után fordult a rendőrséghez. Állítása szerint, Devin arcon ütötte, majd befogta a száját és fojtogatni kezdte.

Ratray képviselője ezzel szemben a lapnak azt mondta, hogy nem történt fizikai erőszak a két fél között, a vita a pár szakításához vezetett.

A színész egyébként nemrég feltűnt a Home Sweet Home Alone címet viselő hatodik Reszkessetek, betörők!-filmben is, méghozzá egy rendőr szerepében, ami igencsak távol áll Buzz McCallister zsarnokoskodó karakterétől.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Flickr) 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.