John Travolta videón mutatta meg, mennyire tehetséges a lánya

A 21 éves Ella jövő januárban adja ki első saját lemezét – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 14. 12:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem esett messze az alma a fájától… John Travolta 21 éves lánya is őstehetség, már ami az éneklést illeti. A sztárcsemete hamarosan saját lemezzel rukkol elő, melynek egyik dalát, a „Dizzyt” most exkluzív körülmények között, John Instagram-oldalán hallgathatjuk meg.

Ha még nem hallottátok a lányom, Ella új dalát, akkor most itt egy kis ízelítő. Annyira büszke vagyok rád, kicsikém. Szeretettel, apa

– írta közösségi oldalán Travolta.

Ella első korongja a Hello magazin szerint január 22-én jelenik meg hivatalosan, amire édesanyja, a néhai Kelly Preston is biztosan nagyon büszke lenne. Ella édesanyja tavaly hunyt el, miután több éven át, a nyilvánosságot kizárva küzdött a mellrákkal.

Travolta és Preston az 1989-es Zűrös páros forgatásán találkozott, majd a színész 1990-ben a svájci Palace Hotelben, szilveszterkor megkérte Kelly kezét. A pár a következő szeptemberben házasodott össze, ekkor Kelly már várandós volt első közös gyermekükkel, Jettel. Házasságukból született még egy lányuk, Ella, aki most 21, és egy másik fiú, Benjamin, aki pedig 11 éves – írja a Híradó.hu

John apaként már átélte élete legnagyobb tragédiáját

Jett Travolta idén áprilisban lett volna 30 éves, de ezt sosem érhette meg, a filmcsillag fia ugyanis életét vesztette epilepsziás rohama következtében. A színész és felesége a poklok poklát járta meg, amikor 2009-ben a bahamai nyaralásukon, az akkor 16 éves fiú beverte a fejét a fürdőkádba, majd elmerült. A mentők kórházba vitték a tinit, de az orvosok már nem tudták megmenteni. Jett autista volt, a kórt a sztár szcientológia vallása azonban nem tekintette betegségként, így sokáig a családot vádolták a gyermek haláláért.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: John Travolta és lánya (Fotó: Instagram.com/johntravolta)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.