Ez a híres színész vitte haza az eredeti Vasember-jelmezt

Sokan hitték eddig, hogy Robert Downey Jr. nézegeti otthonában az eredeti jelmezt, pedig nem így van – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 12. 10:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tom Holland a Hot One című websorozat vendégeként mesélte el, mi a legmenőbb filmes relikvia, amit megkaparintott filmes karrierje során. Mint kiderült, nála van az eredeti Vasember-ruha egy része, amit személyesen Robert adott testvérének, Paddynek.

– Amikor bemutatták a Fekete párducot, Robert Downey Jr. épp a Doctor Doolittle-t forgatta Londonban, és úgy döntött, beugrik hozzánk. Meghívott minket, hogy az ő házában, együtt nézzük meg az új Marvel-mozit. Nála voltunk, amikor a tesóm egyszer csak berohant a szobába a Vasember-sisakkal a kezében, amit Robert neki adott szuvenírként.

Tom ezt a relikviát tartja a legnagyobb becsben, mivel az Kevin Feige első történetéből való, a Marvel-univerzum úgymond bölcsőjéből.

– Én későn csatlakoztam az univerzumhoz, és az, hogy megkaphattam valamit abból a moziból, az óriási megtiszteltetés.

Néhány napja egyébként a Sony bejelentette, hogy még három Pókember-film van készülőben, melyekre a színész már alá is írt.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.