Változatos ünnepi kínálattal készül szilveszterkor a közmédia

Otthon vagy házibuliban, szűk körben vagy nagyobb társaságban töltse bárki az év utolsó napját, a közmédia csatornáinak széles és változatos kínálatában mindenki megtalálja a hangulatához szabott műsort. Zenés készülődés, humoros pillanatok, romantikus filmek, vad gitárszólók, hagyományos kabaré várja a nézőket, hallgatókat, akik még a híres Las Vegas-i Bellagio színház lélegzetelállító vízi show-ját is élvezhetik szilveszter este – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 12. 29. 19:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna Televízió már délután elkezdi megalapozni a szilveszteri hangulatot, a 15 órakor kezdődő 2007-ben készült Különös szilveszter című vidám, zenés óévbúcsúztató műsorban kabaréval, operett- és világslágerekkel hangolódhatunk az éjféli koccintásra. A zenés alapozás után jöhet a humor, amelyről 19.45-től Fábry Sándor, majd rögtön utána a Bagi–Nacsa páros gondoskodik. Az év utolsó napjának utolsó órái igazi gálahangulatban telnek a Duna Televízión, ahol a nézők 22.10-től a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház szilveszteri gáláját láthatják, amelyben az operett- és musicalslágerek mellett ismert könnyűzenei dalok is elhangzanak, köztük a Különös szilveszter. Az éjjel pedig itt nem ér véget, hiszen az új évet egy hatalmas házibulival indítja a csatorna.

A Duna Worldön is a zenéé és könnyed szórakozásé lesz a főszerep december 31-én este.

19.05-től a zseniális szövegíró, Szenes Iván örökzöld slágerei csendülnek fel. A zenés szilveszteri műsor után 2230-tól egy ál-bűnügyikomédia szolgáltat izgalmat, humort és fülbemászó muzsikát. A Könnyű kis gyilkosság című 1967-es magyar tévéjátékban ugyanis olyan sztárok fakadnak dalra, mint Darvas Iván és Tordai Teri, mindezt egy lebilincselő krimiben. Éjfél után sem ül le a hangulat, hiszen a Szilveszteri nótacsokorban a Magyar Televízió nótaműsoraiból kapnak szilveszteri összeállítást a csatorna nézői.

Az M5 kulturális csatorna ünnepi műsorai között 20.50-től érkezik az Egy szerelem gasztronómiája című 2017-es magyar zenés film.

Az édes-romantikus gasztrovígjáték után pedig a világhírű Cirque du Soleil 1998 óta műsoron lévő egyik legnépszerűbb, számtalan díjjal elismert produkcióját láthatják. Az O cím onnan ered, hogy ugyanígy ejtik a francia eau, azaz víz szót is, mely a darab a játékterét adja. A speciálisan az előadás igényeihez igazított Las Vegas-i Bellagio színházban, másfél millió gallon vízzel feltöltött medencében, akrobaták, szinkronúszók és búvárok közreműködésével jön létre a lélegzetelállító élmény.

A zenés filmek sora az új év első perceiben Georges Bizet operájának csodálatos filmváltozatával folytatódik, a Carmen című 1984-es filmben a címszerepben Julia Migenes mellett Plácido Domingót láthatjuk.

Az M2 Petőfi TV műsorai is szilveszteri kiadással jelentkeznek, az akusztiklegendákban a Beatrice várja a nézőket 20.05-től.

A teljes cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.