időjárás 18°C Eliza, Eszter 2022. május 24.
logo

Élete hullámvölgyeiről mesélt Kovács Ákos

Forrás: BORSONLINE.HU
2022.01.15. 19:26 2022.01.15. 19:28
Élete hullámvölgyeiről mesélt Kovács Ákos

Az énekes a Petőfi TV Magas és mély című műsorának vendége volt, ahol őszintén beszélt múltjának kevésbé ismert részleteiről.

Kovács Ákos mindössze 19 éves volt, amikor berobbant a köztudatba zenekarával, a Bonanza Banzai-jal. A banda 1988 és 1994 között több legendás számot is kiadott, de a közös munkának vége szakadt – írja online felületén a Bors.

Én izgága természetű voltam. Mindig izgatott, hogy mi lesz a következő lépés. Mit fogunk csinálni, újat, izgalmasat, ami a saját érdeklődésünket fenntartja. És a zenekari demokrácia leszavazott – hogy nem kell semmi új, mert nem ezt várja tőlünk a közönség, és ez a félmondat nagyon megütötte a fülemet

– mondta a műsorban Ákos.

A zenész élete tele volt magaslatokkal és mélységekkel, amiket mindig igyekezett jól kezelni.

19 évesen kerültem erre a pályára, semmit nem tudtam a belső viszonyairól, az intrikákról, féltékenységről, a közönség minden sebet begyógyító szeretetéről, arról a hömpölygésről, ami egy színpad körül létrejön – semmit nem tudtam

– emlékezett vissza Ákos, aki szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már 20 éve él együtt feleségével, Krisztával, aki egyben a legőszintébb bírája is.

Borítókép: Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)