Hatalmas a boldogság Babos Tímeánál, különleges fotót tett közzé

A négyszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszező, Babos Tímea pályafutása nem olyan volt 2021-ben, mint amilyennek remélte, azonban a magánéletében szárnyal – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 03. 14:38
BABOS Tímea
Budapest, 2021. július 13. Babos Tímea játszik a fehérorosz Aljakszandra Szasznovics ellen a salakpályás budapesti nõi tenisztornán az Asbóth József Stadionban 2021. július 13-án. Babos Tímea sérülés miatt feladta elsõ fordulós mérkõzését a Római Teniszakadémián zajló, 235 ezer dollár (71,6 millió forint) összdíjazású nõi tornán. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kiváló sportoló láthatóan nagyon boldog az erőnléti edzőjével, Németh Zoltánnal, amelynek hangot is adott a közösségi oldalán.

2021 nem volt a kedvenc évem, de Te a legjobb dolog voltál, ami történhetett velem!

– írta az Instagram oldalán a klasszis teniszező, a bejegyzésben pedig megjelölte a párját, Németh Zoltánt.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: játszik a fehérorosz Aljakszandra Szasznovics ellen a salakpályás budapesti női tenisztornán az Asbóth József Stadionban 2021. július 13-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.