Nánási Pál szerelmi vallomásától bárki elolvadna

Évekkel ezelőtt nem sokan hitték, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata hosszú távú lesz, de ők rácáfoltak a kétkedőkre: még mindig imádják egymást.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 04. 11:57
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizennégy éve tart már Ördög Nóra és Nánási Pál szerelme. A házaspár kapcsolatának eleinte nem sok esélyt adtak, miután mindketten kiléptek a házasságukból és rögtön egymásba habarodtak – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Ők azonban rácáfoltak a kétkedőkre, és két gyermek, valamint tizenkét év házasság után is imádják egymást.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a fotóművész legújabb bejegyzése, ami a feleségét és őt ábrázolja, egy meglehetősen bensőséges vallomással.

Egy normális érzelmi intelligenciával rendelkező férfi, büszke arra, hogy van egy Nő (élete nője), aki szereti, felnéz rá, és ki is tudja ezt mutatni. Ez vagyok én, aki erről néha csinálok egy kis postot. Ez most is így van. Büszke szerelmes pasi a nevem

– írta az Instagramon a boldog férj.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.