időjárás 21°C Ulrik 2022. július 4.
logo

Háromszáz évvel ezelőtt indiánokra vadászott a Predator + videó

Forrás: Origo
2022.05.18. 12:00 2022.05.18. 14:56
Háromszáz évvel ezelőtt indiánokra vadászott a Predator + videó

Bemutatták a Prey című film első előzetesét. A film az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült, 1987-es Predator (Ragadozó) című akcióhorror előzménye lesz, és háromszáz évvel ezelőtt játszódik majd indián miliőben. Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) rendezése a Hulu műsorára érkezik augusztus 5-én – olvasható az Origo cikkében.

A Prey című film, a Predator franchise ötödik darabja és a korábbi filmek előzménye is egyben. A filmet augusztus 5-én mutatja majd be a Hulu streamingszolgáltató, amit Magyaroroszágon vélhetően a Disney+ felületen érhetnek majd el a hazai nézők. A filmet Dan Trachtenberg rendezi, Amber Midthunder és Dane DiLiegro játsszák a főszerepeket, a történet pedig a háromszáz évvel ezelőtti komancs nemzetség világba repít minket. A film főszereplője Naru, egy képzett női harcos, aki társaival azért küzd, hogy megvédje törzsét az űrből érkező Ragadozótól.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.