Váratlan felvétel a 87 éves Alain Delonról

Alain Delon idősebbik fia, Anthony Delon Instagramon tett közzé egy rövid videófelvételt, amin apjával látható – írja az Origo.

Forrás: Origo.hu2022. 05. 03. 13:34
DELON, Alain
Cannes, 2019. május 19. Alain Delon francia színészlegenda, a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Arany Pálma-életmûdíjának várományosa a fesztiválon tartott fotózáson 2019. május 19-én, a díjátadó napján. MTI/EPA/Ian Langsdon Fotó: Ian Langsdon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Rocco és fivérei, A párduc és a Borsalino legendás francia színésze 2019-ben agyvérzést kapott, azóta bottal jár, tavaly pedig arról beszélt, hogy támogatja az eutanáziát – derül ki az origo.hu cikkéből.


Borítókép: Alain Delon francia színészlegenda, a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Arany Pálma-életműdíjának várományosa a fesztiválon tartott fotózáson 2019. május 19-én, a díjátadó napján. (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.