Britney Spears szerint a családja miatt volt kínszenvedés az élete

A popsztár vasárnap este a YouTube-on hosszú hangüzenetben ítélte el azt a 13 évnyi gyámságot, amelyet főként apja gyakorolt felette pszichés problémái miatt – olvasható a VG-n.

Forrás: Vg.hu2022. 08. 29. 13:07
Spears, Britney
Las Vegas, 2015. május 18. Britney Spears amerikai énekesnõ a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2015. május 17-én. (MTI/EPA/Jimmy Morris) Fotó: JIMMY MORRIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú hangüzenetben beszél elítélően  Britney Spears a 13 évnyi gyámsáról, amelyet pszichés zavarai miatt elsősorban édesapja gyakorolt felette ​​– írja az AFP cikke alapján a VG. A popsztár a vasárnap este közzétett 22 perces hangüzenetben, amelyet a Variety amerikai magazin ismertetett, szomorúan és olykor rekedt hangon kárhoztatja az apja irányítása alatt eltöltött 13 évet, amely gyámságot mint mondta anyja, testvére és barátai is jóváhagyólag támogattak. 

Mi a fenét tettem, hogy ezt érdemeltem?

– kérdezi az énekes a hangfelvételen, azzal vádolva családját és szeretteit, hogy lényegében megölték őt.

A felvételen azt is állítja, hogy édesapja, Jamie Spears megbüntette őt a 13 éves gyámság alatt azzal, hogy megakadályozta, hogy bármit láthasson vagy bármit mondhasson. 

– Minden meg volt szervezve. Se drog, se alkohol, se semmi. Tiszta visszaélés a gyengeségével – mondta, azzal vádolva rokonait, hogy azt az érzést keltették benne, hogy ő egy semmi. „És elfogadtam” – fejezte be Britney Spears.

A teljes cikk, benne az énekesnő legújabb dalával ITT érhető el.

Borítókép: Britney Spears 2015-ben. (Fotó: MTI/EPA/Jimmy Morris)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.