Tom Cruise a túrázók szeme láttára vetette le magát egy szikláról + videó

A színész épp egy kaszkadőrjelenetet forgatott Angliában, ahol keresztezte egy kiránduló pár útját – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 08. 05. 15:41
DZSABÚR, Onsz; RIBAKINA, Jelena; CRUISE, Tom
Wimbledon, 2022. július 9. Tom Cruise amerikai színész nézi a kazahsztáni Jelena Ribakina és a tunéziai Onsz Dzsabõr játékát a wimbledoni teniszbajnokság nõi egyesének döntõjében 2022. július 9-én. Ribakina 3:6, 6:2, 6:2 arányban gyõzött. MTI/AP/Kirsty Wigglesworth Fotó: Kirsty Wigglesworth
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapos, hogy a hegyen, túrázás közben épp Tom Cruise-ba botlunk bele, az meg végképp ritka, hogy még bocsánatot is kér, amiért megzavarja a békés kirándulásunk.

Sarah és Jason Haygarth azonban éppen így járt! A páros az Északnyugat-Angliában található Lake District nemzeti parkban kirándult, amikor egy helikopter leszállt a High Crag hegy fennsíkján, melyből a Mission Impossible sztárja szállt ki.

Tom odalépett a párhoz és elnézést kért a zajos érkezéséért, és megdicsérte a túrázók kutyáját. Tom egyébként ejtőernyős- felszerelésben érkezett, és mint kiderült, egy kaszkadőrjelenetet forgatott. A pár épp csak annyit tudott kérdezni Tomtól, hogy tényleg le fog-e ugrani a szikláról, melyre Cruise csak annyit mondott, „viszlát, srácok”, és már a mélybe is vetette magát.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Tom Cruise (Fotó: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.