Tom Cruise és Salma Hayek együtt vacsoráztak + videó

Salma Hayek az Instagramján mutatott fotót és videókat arról, hogy Londonban együtt vacsorázott Tom Cruise-zal. A videók tanúsága szerint Cruise hajlandó volt fotózkodni is számos rajongójával. A színész és a színésznő egyébként dolgoztak együtt pályafutásuk során, Cruise producerként készítette a Hayek főszereplésével készült Kárhozott szeretők című 2006-os filmet – írja az Origo.

Forrás: Origo2022. 07. 18. 16:27
CRUISE, Tom
Cannes, 2022. május 18. Tom Cruise amerikai színész a Top Gun: Maverick címû filmjének világpremierje elõtt a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 18-án. A Top Gun címû, 1986-ban készült nagy sikerû akciófilm folytatása nem szerepel a fesztivál versenyprogramjában. MTI/EPA/Clemens Bilan Fotó: Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Tom Cruise amerikai színész a Top Gun: Maverick című filmjének világpremierje előtt a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 18-án. A Top Gun című, 1986-ban készült nagy sikerű akciófilm folytatása nem szerepel a fesztivál versenyprogramjában. (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.