időjárás 2°C Balázs 2023. február 3.
logo

Meghalt a kilencvenes évek egyik legismertebb rappere

Forrás: Port.hu
2022.09.29. 07:55 2022.09.29. 09:57
Meghalt a kilencvenes évek egyik legismertebb rappere

59 éves korában elhunyt Coolio, polgári nevén Artis Leon Ivey Jr., a Gangsta's Paradise című ikonikus sláger előadója.

A halálhírt menedzsere, Jarez Posey erősítette meg a CNN-nek. Coolio szerda délután hunyt el Los Angeles-i otthonában – írta meg a Port.hu.

A CNN megkeresésére Erik Scott, a Los Angeles-i tűzoltóságtól megerősítette, hogy a tűzoltók és a mentők helyi idő szerint délután négy órakor kaptak bejelentést egy orvosi vészhelyzetről. Kiérkezésükkor egy eszméletlen férfit találtak, 45 percen keresztül próbálták újraéleszteni, eredménytelenül.

– A rapper halálát nem sokkal 17 óra előtt állapították meg – mondta Scott. Menedzsere szerint szívrohamot kapott, a TMZ azt írja, hogy drogot vagy annak fogyasztására utaló nyomot nem találtak a helyszínen.

Coolio 1963. augusztus 1-én született Comptonban, a kilencvenes évek egyik legismertebb rappere, producere volt. Leghíresebb száma, a Veszélyes kölykök betétdalaként ismertté vált 1995-ös Gangsta's Paradise több díjat nyert, köztük egy Grammyt is – olvasható a Port.hu oldalán.

Borítókép: Coolio (Fotó: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.