időjárás 14°C Amália 2022. október 7.
logo

Rosszul van Justin Bieber, nem tudja végigcsinálni aktuális turnéját

Forrás: MTI
2022.09.07. 09:54 2022.09.07. 10:15
Rosszul van Justin Bieber, nem tudja végigcsinálni aktuális turnéját

Justin Bieber kanadai popsztár egészségi állapota miatt lerövidítette Justice című világ körüli koncertturnéját.

A 28 éves énekes kedden jelentette be, hogy szünetet tart a fellépéseiben, mivel most az a legfontosabb számára, hogy helyrejöjjön az egészsége.

Idén júniusban állt a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy Ramsay Hunt-szindrómában szenved, ami miatt egy időre arca egy része megbénult, ezért észak-amerikai turnéját sem tudta befejezni. A lábadozás és pihenés után azonban orvosaival, hozzátartozóival és csapatával konzultálva július végén Európában folytatta a fellépéseit. Augusztusban a budapesti Sziget-fesztiválon is énekelt.

Hat alkalommal állt színpadra, de mint írta, nagy ára volt. Legutóbb a múlt héten lépett fel Brazíliában a Rock in Rio fesztiválon, de az előadás után be kellett látnia, hogy teljesen kimerült, úgyhogy muszáj szünetet tartania a koncertezésben egy ideig – idézte a Variety.com.

Rajongói szeretetét és imáit megköszönve azzal biztatta őket, hogy rendbe fog jönni.

A márciusban kezdődött Justice-turné az eredeti program szerint 2023 márciusáig tartott volna, még hetven koncertet terveztek világszerte.

Borítókép: Justin Bieber (Fotó: Flickr)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.